Opinie o naszych karmach dla psów i kotów First Class Polska.

Home Producent Karmy Opinie Sklepy Kontakt NOWOŚĆ! Karmy HA+ SKLEP ONLINE
Dla szczeniąt Dla psów dorosłych Karmy dla kotów H-Allergen HA +







yogi (2012-09-02)

Ja już wiem czym mam karmic psa, znalazłem karmę którą wreszcie je first class large


ALA (2012-07-02)

Sprawdzona H-allergen kaczka z ryżem :) super


dsd (2012-04-24)

ok


Adam (2011-03-02)

Polecam karmę h-allergen duck&rice koks bardzo zadowolony


(2010-10-07)


edi (2010-07-10)

super karma, jestem bardzo zadowolony.Moje psy wreszcie czują się i wyglądają wspaniale. polecam.


gregoryyy (2010-07-07)

muszę przyznać ,że skład ma dobry.Mam labladora,więc kupiłem adulta larga sprawdza się i ma naprawde dobrą cenę.


artur okolice miasta:) (2010-06-06)

Karma dla psów adult large sprawdziła się znakomicie pies szaleje za nią jedyna karma gdzie nie trzeba go prosić żeby zjadł.


olala (2010-05-02)

sprawdziłam karmy dla psów adult i lamb&rice polecam


kasia (2010-04-17)

Wyśmienita karma dla psów u nas się sprawdziła polecam


Jan Jończyk (2010-01-27)

Karmi od niedawna moje suczki.Jedzą bardzo chętnie.


hodowca maine coon (2010-01-17)

Karmie swoje koty adultem wszystko jest w porządku


kinia (2010-01-13)

karmie swojego psiaka adultem ,jestem zadowolona


superflow (2009-11-24)

od kilku miesięcy karmię swoje koty karmą first class adult, przede wszystkim jedzą ją bardzo chętnie, kompletnie za to nie chciały jagnięciny z tej firmy


Olek (2009-11-06)

I ja dorzucę swoje trzy grosze. Pestka jest na First Classie od małego, tzn. najpierw wersja Puppy, a obecnie dla psów dorosłych. Sierść ładna, kupy też. Kondycja i samopoczucie również. Polecam


Daga (2009-11-06)

Ja karmię Hapi first classem i nie mam żadnych problemów! Sierść jest lśniąca a szata błyskawicznie się odbudowała! Hapi jest pełny energii i zdrowy!


Gość (2009-11-06)

Mój pies ma alergię na pszenice. Kiedy mogę spodziewać się poprawy kondycji mojego pupila przez karmienie karmą first Class.

W ciągu 6-12 tygodni należy spodziewać się poprawy wyglądu i kondycji. Jeżeli pies miejscowo stracił sierść jej odrastanie może potrwać ok. 6 miesięcy. Trzeba pamiętać w takiej sytuacji pies powinien być pod kontrolą lekarza weterynarii.


Kacha (2009-11-06)

Ja karmię swojego pieska First Classem od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolona. Jest to pierwsza i jedyna jak do tej pory karma którą mój pies je z apetytem, na jej widok ślinka mu cieknie, ma śliczną sierść, jest pełen energii, poza tym (nie chcąc już za wiele jej chwalić) w końcu robi ładne kupki.. a naprawdę Borys miał straszne problemy z żołądkiem i biegunka występowała raz na dwa tygodnie co najmniej.


Magda (2009-11-06)

Do 5-go miesiąca karmiłam Aresa domowym jedzonkiem a od miesiąca jest na First Classie. Muszę przyznać że jest świetna-dobrze przyswajalna i wykorzystana, niewiele trzeba żeby nakarmić 30-kilogramowego "szczeniaczka" poza tym ma naprawdę niezły skład,pies je ją chętnie. Na pewno przy niej zostaniemy.



>> Dodaj opinię <<

Copyright © 2009-2013 First Class Polska

Home | Producent | Karmy | Opinie | Sklepy | Kontakt | Sklep online 

Projekt i wykonanie: Jakub Potocki